Emilie Vansteenkiste op Miss Universe.© AP

Niet mis(s) bij Play Nostalgie: Emilie Vansteenkiste versterkt de ochtendshow

Opnieuw duikt er schoon volk op bij Team ochtend op Play Nostalgie. Niemand minder dan voormalig Miss België Emilie Vansteenkiste vervoegt vanaf deze week de rangen.

Donderdag is het haar vuurdoop. Dan is de Vlaams-Brabantse schone voor het eerst als ‘friend’ te horen zijn aan de zijde van ochtend-dj Bart De Raes. Vansteenkiste is sinds kort Miss af, maar werkt aan een mediacarrière.

Zo was ze begin dit jaar ook al te zien in het programma Mijn eerste reis met Kobe Ilsen en bij de Code van Coppens. “Ik was al een paar keer te gast bij Play Nostalgie en ik kijk er enorm naar uit om samen met Bart en de andere friends voor een vrolijke start van de dag te zorgen. Het zijn mijn eerste stappen in de media, maar ik hou van radio. De muziek die Play Nostalgie draait, is helemaal mijn ding“, vertelde Emilie vanmorgen.

Volgens Bart De Raes was extra versterking nodig. “Onze friends bij Team ochtend hebben het razend druk. Celine en Liesa zitten al eens op de oceaan of in een keuken voor tv-opnames, Yanko vergezelt de Rode Duivels naar het EK, Gene gaat soms op tournee, Fleur werkt volop mee aan het volgende seizoen van The masked singer,… het is fijn dat we dan een extra ochtendvriend hebben die in de bres springt.”

Dat het haar eerste stappen in de media worden, neemt Emilie trouwens nogal letterlijk, want donderdagochtend gaat ze al meteen wandelen voor Play Nostalgie en Pink Ribbon. Dat doet ze samen met haar hondje Isa. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER