Joost Klein laat voor het eerst van zich horen met vreemde video op Instagram

Joost Klein heeft voor het eerst iets van zich laten horen sinds er commotie ontstond rond de Nederlandse zanger. Dat deed hij met een vreemd filmpje op Instagram.

SGG

Joost Klein werd door de EBU gediskwalificeerd voor de finale van het Eurovisiesongfestival door een incident achter de schermen met een cameravrouw. Sinds de commotie rond hem ontstond vrijdagnamiddag toen hij niet aanwezig was op een repetitie, sprak de zanger zich zelf nog niet uit over de feiten.

AvroTros, de omroep die de Nederlandse inzending organiseert, reageerde wel al en noemde de diskwalificatie van Klein “disproportioneel”. Zij dienden ook al bezwaar in bij de organisatie.

Klein heeft zaterdagavond tijdens de finale toch iets van zich laten horen. Op Instagram deelde hij een video waarin verschillende honden te zien zijn en het liedje ‘Who let the dogs out’ te horen is. Het is onduidelijk wat Klein daarmee precies wil zeggen.

LEES OOK. Nederlandse omroep tekent protest aan tegen diskwalificatie Joost Klein en geeft verduidelijking over incident

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER