THES Sport - Hoogstraten VV

Eerste Nationale Voetbal

THES Sport sleept gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen Hoogstraten VV

THES Sport keek bij de rust tegen een 0-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Hoogstraten VV. In de tweede helft kwam THES Sport goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Akram Tourki scoorde na 26 minuten. Direct na de rust bracht Tibe Vanhaeren THES Sport langszij. Tim Jeunen maakte 2-1 in de 53ste minuut. Jouk Vermeeren (Hoogstraten VV) kreeg een gele kaart in de 55ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Fallou Fall gelijk namens Hoogstraten VV.

THES Sport heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Hoogstraten VV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van THES Sport dit seizoen.

In de volgende wedstrijd gaat THES Sport op vrijdag 3 mei om 20 uur op bezoek bij Sporting Du Pays De Charleroi. Hoogstraten VV ontvangt zaterdag 4 mei om 20 uur KSK Heist.

DOELPUNTEN: 26' Tourki 0-1, 49' Vanhaeren 1-1, 53' Jeunen 2-1, 62' Fall 2-2.

GELE KAART: 55' Vermeeren (Hoogstraten VV).