Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Reynders: "Belfius moet naar de beurs, met of zonder oplossing voor Arco"

Een gedeeltelijke beursgang van Belfius moet er niet pas komen na een oplossing voor de Arco-coöperanten. Dat zegt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders in L'Echo. CD&V dringt zoals bekend al langer aan op een schadeloosstelling voor de coöperanten vooraleer Belfius naar de beurs trekt. 

43 reacties

  • james vroman

    6 jaar geleden
    als de belastingbetaler dexia gered heeft heeft het ook onrechtstreeks arco gered ..dus moeten ze 100 procent terugbetaald worden bij een verkoop van Belfius ..
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Als het over ARCO gaat staan ze met zijn allen op de rem met Van Overtveldt op kop.Terwijl als het over de Luxleaks,de panamapapers,de swissleaks en andere verkwikkelijke zaken van belastingontduiking gaat,het oorverdovend stil blijft.Wat zouden die zaken al opgebracht hebben?
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Europa eist dat vreemde mensen die nog nooit gewerkt hebben in ons land dezelfde vergoedingen krijgen als wij die al 42 jaar gewerkt hebben maar mensen die hier geld op de bank investeerde ( moesten) zouden nu niet mogen terugbetaald worden nu die bank door hetzelfde werkende volk bovenwater gehouden is en waarbij de leiding al zoveel verdiend hebben dat deze kleine man allemaal al terugbetaald hadden geweest. Maar zelf hebben ze de Europese politiek 12% opslag gegeven
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    Als een bank onduidelijke producten heeft verkocht, en dat is bewezen, dan moet die bank en de tussenpersoon dat geld teruggeven. Gaat die bank of bewegingnet daardoor failliet dan is dat maar zo. Ze hebben genoeg schilderijen die ze kunnen verkopen. De belastingbetaler mag hier alleszins nooit het slachtoffer van zijn. Om megabonussen op te strijken zijn ze rap, hun verantwoordelijkheid opnemen is wat anders.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De Arco aandeelhouders of spaarders of gelijk wat worden ditmaal opnieuw bedrogen nu door nva, die op alle mogelijke manieren trachten de zaak te verpesten. Van Overdveldt saboteert deze zaak op verzoek van de grote leider de wever.