EPA
Volledig scherm
© EPA

Porsche verwent werknemers in Duitsland met bonus van 9.700 euro

De werknemers bij Porsche in Duitsland kunnen meegenieten van de goede cijfers die de sportwagenbouwer vorig jaar realiseerde. Ze krijgen een bonus van 9.700 euro. Dat heeft Porsche vandaag bekendgemaakt. 

18 reacties

  • Marnik Van Moorleghem

    5 jaar geleden
    Een Porsche kopen is niet voor ieders budget,normaal dat er een hoog prijskaartje aan vast hangt,anders rijdt vanaf morgen 2/3 van de bevolking met zo een wagen.Mooi van het bedrijf dat de gewone werknemer in de winst delen mag.Zo zie je maar,de een leeft met de ander.
  • Nils De Vriendt

    5 jaar geleden
    Mooi gebaar, ArcelorMittal, het is bijna CAO, de vorige 2 waren al getekend door de vakbond zonder stemming, nu eens tijd voor een bonus voor iedereen?
  • Carina Desmidt

    5 jaar geleden
    Mooi zo motiverend voor de werkmensen. In België liever in hun zakken steken al die grote bedrijven.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Toen ik nog als sectiechef bij De Postcheque werkte waren mijn bonussen wel iets minder vet. Zelfs het vakantiegeld en de "eindejaarspremie" waren werkelijk om te huilen met de pet op.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Alan Janssen ,misschien was het eens beter die wagens 9700€ goedkoper te maken,bij Porsche verdienen ze ruim 3700€ netto per maand ,niet genoeg soms en ja geen Bachelor of Master diploma nodig ,zelf opgeleid in bedrijf.