Woody en Buzz vertolken opnieuw de hoofdrollen in het vierde 'Toy Story'-verhaal.
Volledig scherm
Woody en Buzz vertolken opnieuw de hoofdrollen in het vierde 'Toy Story'-verhaal. © Disney/Pixar

‘Toy Story 4’ stelt nieuw personage voor in eerste trailer

Film‘Toy Story 4', het langverwachte vierde deel in de ‘Toy Story’-reeks, krijgt een extra personage. Dat maakten de makers van de film vandaag bekend op Twitter.

0 reacties

  1. KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdiagnose: “Je bent nog altijd prachtig”
    Celebrities

    KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdia­gno­se: “Je bent nog altijd prachtig”

    De 52-jarige Nicole Eggert scheert haar hoofd kaal in een nieuwe video die ze op Instagram deelt. De actrice werd vooral bekend als Summer Quinn in de tv-serie ‘Baywatch’. Haar dochter staat haar bij wanneer ze de tondeuse in haar haren zet. Ondertussen komt er een stroom aan hartverwarmende reactie onder haar video. “You rock, mama!”, “Je bent een inspirerend iemand” en “Veel knuffels”, reageren enkele fans. Eggert werd in december 2023 gediagnosticeerd met borstkanker in stadium 2.
  2. Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Barbie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Bar­bie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    ‘Barbie’ is de meest succesvolle film ooit voor Warner Bros. met een wereldwijde opbrengst van 1,4 miljard dollar. De film kreeg dit jaar kreeg ook acht nominaties bij de Academy Awards en negen bij de Golden Globe Awards. De regisseur Greta Gerwig was niet de enige die een film over de pop wou maken. Sharon Stone (66) blikt in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Fly on the Wall’ terug op haar “mislukte idee” om een ‘Barbie’-film te maken. De Amerikaanse actrice werd in de jaren ‘90 samen met het concept uit een studio gezet.