© Dick Demey

Steuckers moet 45 seconden (!) na invalbeurt weer naar de kant: “Ik vrees dat hij even aan de kant zal staan”

Het moet de kortste invalbeurt in de honderdjarige geschiedenis van STVV geweest zijn. Jarne Steuckers stond nog geen minuut op het veld tegen Standard of hij moest er alweer af met een voetblessure. “Ik denk dat de schade meevalt, maar we moeten nader onderzoek afwachten”, sprak Steuckers.

Pieter Vanlommel

Met nog dik twintig minuten op de klok trachtte Thorsten Fink het laken naar zich toe te trekken met de inbreng van Fatih Kaya en Jarne Steuckers. Dat plannetje pakte anders uit, want al na zijn eerste actie moest Steuckers alweer naar de kant.

De flankaanvaller creëerde meteen gevaar bij zijn eerste baltoetsen door op te rukken op rechts, een actie die eindigde met een hoekschop en gekerm na contact met Standard-verdediger Noubi. Meteen werd duidelijk dat de Truienaar niet verder kon, waarop Aboubakary Koïta hem kwam vervangen.

“Jammer dat Jarne dit overkomt”, zei Fink na afloop. “Het is nog te vroeg om een verdict te vellen over de ernst van zijn blessure, maar ik vrees dat hij even aan de kant zal staan. Tegen Westerlo zal hij al zeker niet inzetbaar zijn.”

“De verdediger van Standard duwde mijn voet vooruit waardoor ik mijn evenwicht verloor en ik dubbelklapte op de voorkant van mijn voet”, deed Steuckers zijn verhaal. “Ik denk dat de schade wel zal meevallen, maar we moeten de foto’s afwachten voor uitsluitsel.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer