Otis uit ‘wtFOCK’ krijgt vanaf vrijdag de hoofdrol in zijn eerste eigen reeks.© Play Media

Glitter en glamour in nieuwe ‘wtFOCK’-spinoff ‘OTIS’, vanaf vrijdag te zien

Geen telenovelle, geen soap, maar een ‘young adult-reeks’. Met ‘Otis’ heeft Play een nieuw vervolg op hun succesvolle webserie ‘wtFOCK’. De nieuwe serie is vanaf vrijdag elke dag online te zien.

Het verhaal draait rond de 18-jarige Otis Rojas (Mathis Mavuela), die ook van de partij was in de vorige twee spin-offs van wtFOCK. Hij staat op het punt de middelbare school vaarwel te zeggen wanneer hij modefotograaf Jules leert kennen. Na enkele castings en shoots is hij helemaal ondersteboven van de fashionwereld en zet alles op alles voor een leven als topmodel.

Zo wordt hij meegesleurd in het duistere nachtleven en leert hij ook de toxische kanten van zijn droomwereld kennen. De cast bestaat uit vertrouwde wtFOCK-gezichten (Nona t’Jolle) en nieuwkomers (Felix Meyer, Brecht Dael). De opvallendste toevoeging is Lauren Versnick (Studio tarara, Déjà vu), die als fotomodel Liv de moederfiguur wordt bij wie Otis altijd terecht kan.

LEES OOK. Ooit liet ze Vlaanderen huilen in ‘The broken circle breakdown’, nu is Nell Cattrysse de rebel in ‘wtFOCK’

Lauren Versnick maakt haar opwachting als fotomodel Liv.© Play Media

wtFOCK is al jaren een sterk jongerenmerk van Play Media. Een jaar geleden haalde de spin-off Ada nog meer dan drie miljoen views. Vanaf 17 mei verschijnt dagelijks een nieuwe aflevering van OTIS op GoPlay. (dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER