Het koor gaat op zoek naar tenoren en bassen.© if

Koor organiseert open repetities om mannenstemmen te vinden: “Op ons best als stemmen in balans zijn”

Sint-Niklaas -

Het Sint-Niklase koor Fine-tuned organiseert op vrijdag 3 mei open repetities om zo mannenstemmen te kunnen toevoegen aan de zanggroep. Het koor gaat specifiek op zoek naar tenoren en bassen. “Een koor klinkt pas op z’n best als alle stemmen mooi in balans zijn”, klinkt het.

Fine-tuned viert zijn tiende verjaardag en bestaat uit een twintigtal enthousiaste zangers met diverse muzikale achtergrond die samen muzikale projecten brengen. Om de groep te versterken organiseert Fine-tuned aanstaande vrijdag open repetities, voor zangers met of zonder koorervaring.

“Afgelopen week organiseerden we een eerste open repetitie met een mooie opkomst van sopranen en alten, maar nu doen we dus een warme oproep specifiek naar mannenstemmen om zo tot een homogene koorklank te komen”, vertelt dirigente Sofie Bauwens. “We zijn op zoek naar tenoren en bassen die ons koor willen versterken. Het plezier van samen musiceren tijdens repetities, uitvoeringen of activiteiten zoals het jaarlijkse koorweekend, vinden we daarbij even belangrijk als de muzikale kwaliteit. Ook naast het podium vormen we een hechte groep.” (yjs)

Voor inschrijvingen en meer info: mail naar info@fine-tuned.be.

© Paul D’eer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER