Jong Genk-coach Jelle Coen verwacht tegen FC Luik een duel op het scherpst van de snee.© Patrick Smets

Hoe Jong Genk ook Patro kan helpen door zich tot beste belofte-elftal van 1B te kronen

Genk -

Jong Genk kan zich op bezoek bij FC Luik niet alleen tot beste belofte-elftal van 1B kronen. Het kan ook Patro een handje helpen in de promotiestrijd.

Om het beste belofte-elftal van 1B te worden, heeft Jong Genk genoeg aan een punt. Als het daarin slaagt, moet FC Luik de hoop opbergen om het eindrondeticket van Patro, Zulte Waregem of Lommel SK af te snoepen. De Luikenaars houden hun kansen immers enkel gaaf bij een zege. “We willen graag de beste belofteploeg worden en gaan nog één keer alles geven”, zegt Jong Genk-coach Jelle Coen. “De twee ploegen zullen er absoluut een wedstrijd op het scherpst van de snee van maken.”

Jong Genk moet het nog steeds zonder Brad Manguelle (knie) en topschutter Victory Beniangba (enkel) doen. Ook Robin Mirisola (teen) is er na een trap op training niet bij.

De kern: Pieklak, Van Ingelgom, Kiaba, Martens, Arabaci, Caicedo, Kongolo, Onstein, Al Mazyani, Cauwel, Bangoura, Akpan, Claes, Bafdili, Haroun, Karetsas, Nuozzi, Adedeji-Sternberg, John, Da Costa, Touré, Lazar, Kumata, Bouazzaoui. (jds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer