EPA
Volledig scherm
© EPA

Russell Simmons ontkent seksueel misbruik

Russell Simmons ontkent de verhalen dat hij vrouwen zou hebben misbruikt en verkracht. De muziekproducent stelt dat alle beschuldigingen aan zijn adres 'vals' zijn, meldt TMZ.

0 reacties

  1. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”
  2. Zoon Karen Damen woont voltijds bij haar: “Thuis krijg ik onvoorwaardelijke liefde van Sky. De rest vind ik elders”
    PREMIUM
    BV

    Zoon Karen Damen woont voltijds bij haar: “Thuis krijg ik onvoorwaar­de­lij­ke liefde van Sky. De rest vind ik elders”

    “Hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw gelukkig zijn.” De belangrijkste man in het leven van Karen Damen (49) sinds ze gescheiden is, is zonder twijfel haar zoon Sky (14) , die - voorlopig - voltijds bij haar inwoont. In ‘Story’ vertelt Karen nu openlijk over hun hechte band, de impact van haar scheiding op haar gezin en haar liefdesleven. “Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken.”