Ook met een bescheiden budget vind je makkelijk een goeie 4K-tv.
Volledig scherm
Ook met een bescheiden budget vind je makkelijk een goeie 4K-tv. © Unsplash

Dit zijn de beste 4k-televisies onder 650 euro

MultimediaWie vandaag een nieuwe tv plant te kopen, zou eigenlijk sowieso voor een 4k-toestel moeten gaan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kosten die televisies met ultrahoge schermresolutie echt géén 1.000 euro meer. Dat bewijzen de volgende drie uitstekende tv’s.

5 reacties

  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Een deftige televisie kost vandaag ongeveer 1250€, dat is voor het topmodel van 2018, een 55" oled, het bijna identieke nieuwe model van 2019 kost 3000€, dus als je gewoon een jaartje wacht, dan bespaar je héél veel geld, het is maar hoe je het bekijkt...
  • Paul Janssens

    5 jaar geleden
    Mijn LG was na 3,5 jaar stuk,led scherm vervangen,hoge kosten.
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Anthony sommige mensen gaan mee met de tijd en andere huppelen er achter. Tis wa ge zelf verkiest. Ik heb al 5 jaar een 4k TV en nog geen moment spijt gehad.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Nu dat ze dit bericht zien zeggen ze hun waarom heb ik zoveel betaalt Omdat er zijn die niet kunnen wachten.!!! om het te hebben. maar iedereen weet dat de prijzen naar omlaag gaan.. je hebt al een 4k tv aan 350 euro. Merk samsung dus leren wachten !!! voor dat je iets koopt.. die dat veel geld uitgeven gelijk hoeveel het kost.. jaren nadien staat het ding lager dan de prijs dat je betaalt hebt !!!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Dan vraag ik me af waarom ik 2 jaar geleden 1500 € voor mijn Panasonic Viera 50 inch heb betaald