Getty Images/iStock
Volledig scherm
© Getty Images/iStock

“Met huidige stralingsnormen is het onmogelijk om 5G uit te rollen in Brussel”

GsmDe gsm-operatoren zeggen het al langer, maar nu bevestigt ook telecomregulator BIPT het: onder de huidige stralingsnormen is het in Brussel onmogelijk om 5G uit te rollen. Dat staat in een studie waar zowel federaal minister van Telecom Alexander De Croo (Open Vld) als Brussel minister van Leefmilieu Céline Fremault (Cdh) om had gevraagd.

7 reacties

  • Pim Pauwels

    5 jaar geleden
    De graag is hebben we dat nodig? 4g gaat toch snel genoeg!
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Jan Janssens:Catastrofaal voor mens en dier....Waarom enkel de 5G?In vergelijking met 5G krijgen mensen die onder een hoogspanningslijn wonen meer straling .Heb dat eertijds eens getest met een enorme spoel op zolder!Laat u raden wat er gebeurde toen ik de twee uiteinden tegen elkaar tikte?Hetzelfde heb je als je in de nabijheid van bijvoorbeeld een 50Kw middengolfzender staat ,en je houdt een TL lamp in het midden in je hand, dan gaat die branden.
  • Van Eersel Guy

    5 jaar geleden
    De Croo neemt de woorden" gezond verstand" in de mond.....hoe grappig is dat
  • martin govaert

    5 jaar geleden
    Dàt zegt Proximus al 2 jaar , nu komt De Croo er ook achter .... een minister zou toch zijn eigen personeel mogen vertrouwen ? Ze houden elk jaar met hun dividend de begroting in evenwicht maar krijgen stank voor dank.
  • emiel wouters

    5 jaar geleden
    pak dan 5H da's dan ook goed hoor. En daarbij, wat baten zien en bril als den uil niet kijken wil. Rol dan 5G uit met een cordon rond Brussel? dan hebben zij ook een cordon sanitair met hun IPhone.