VIDEO. Federer en Nadal kunnen lach niet inhouden tijdens mooie hereniging: ”Onze eerste ontmoeting? Toen was je arrogant”

Het is ruim 1,5 jaar geleden dat de Zwitserse grootheid Roger Federer zijn tennispensioen aankondigde. Tijdens zijn laatste wedstrijd stroomden de tranen rijkelijk bij hem en zijn grote rivaal én vriend Rafael Nadal. De twee hebben een bijzondere band. Bijna twee jaar later werden de twee iconen herenigd en dat leverde mooie beelden op...

Jorunn Vannoorden

Voor een campagnefilm voor Louis Vuitton werden de twee tennisiconen terug bij elkaar gebracht. Het leverde hilarische beelden op die al snel het internet overgingen. Vooral op de vraag van de regisseur of ze hun eerste ontmoeting nog kunnen herinneren, kunnen ze het niet laten elkaar voor de gek te houden.

“Ik wel, maar ik denk hij niet”, begint Nadal. Federer vult hem al snel aan. “Nee, ik niet. Was ik aardig voor je?” Daarop had de Spanjaard het ideale antwoord klaar. “Het was nadat je voor de eerste keer Wimbledon had gewonnen. Je was een beetje arrogant.”

Daarna barsten de twee legendes in lachen uit. Nadal: “Haha nee, eerlijk gezegd was je heel aardig. Ik was nog jong en kwam net kijken op de tour. Ik was heel verlegen om met je te praten, maar je was juist heel aardig.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tennis