BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Tiense Suikerraffinaderij mikt op Arabische gemeenschap met 'Shukr'

'Shukr', zo heet het nieuwe product waarmee de Tiense Suikerraffinaderij specifiek mikt op de Arabische gemeenschap. Suiker is namelijk een belangrijk ingrediënt in veel typische Arabische gerechten. Het product werd voorgesteld in het Marokkaanse restaurant La Kasbah in Brussel.

24 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    En hier zijn geen tradities met suiker natuurlijk. Doopsuiker, sinterklaas, kerstmis, communie, pasen, valentijn... jongens toch wat een weg met ons cultuur is me dat hier ik ben het hier beu.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Demets bevestigt (ongewild) dat de "correcte" multicultuur, onbestaande is. Hij "mikt" op een "Arabische gemeenschap". In Belgie. Dank U, mijnheer Demets om duidelijk te maken, dat het "wensbare" (van Slinks) een "utopie" blijkt. Zo klaar als een "klontje" !
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Als ze denken dat ze daarmee dat volkje zoet kunnen houden?
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Het artikel legt twee problemen op tafel. Veel suiker is een "traditie" in de moslim wereld,onze tradities worden in tegenstelling meer en meer beknot.Waar zitten nu al de wetenschappers en Maggie De Block die moord en brand schreeuwen om ons van de suiker af te houden maar nooit iets in de richting van de moslim gemeenschap hebben ondernomen!
  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    De Belgen hebben de integratie goed begrepen, ze gaan er nog de beste punten ervoor halen in Europa.