'Assisen 2 - De Gifmoord'
Volledig scherm
'Assisen 2 - De Gifmoord' © RV

Allereerste dramatische rol in het theater voor Karen Damen

ShowbizzBegin volgend jaar brengt Uitgezonderd. een nieuwe versie van het succesvolle theaterstuk 'Assisen' naar de theaterzalen. Opvallend, ook Karen Damen maakt deel uit van de cast van het stuk, getiteld 'Assisen 2 - De gifmoord'.

5 reacties

  • fu fu

    6 jaar geleden
    Ik kijk er al naar uit!
  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Als ze maar niet moet zingen. Drama zal wel lukken.
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    proficiat karen!! je doet het heel goed na K3, doe zo voort meid je liedjes zijn top!!
  • Inge Verheyen

    6 jaar geleden
    Zijn naar de eerste zaak gaan zien. Stemden hetzelfde als de jury. Gaan zeker terug kijken.. Een aanrader.:)
  • jan desimpel

    6 jaar geleden
    kan dit dan in het nederlands?
  1. “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen
    PREMIUM
    bv

    “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen

    “We willen ook dat gevangenen opnieuw in de maatschappij geïntegreerd worden. Dan hoop ik dat dat voor hem ook kan.” De afgelopen jaren kon Bart De Pauw (55) op niet veel openlijke steun rekenen vanuit BV-land, op een enkele stem na. Maar nu nemen opvallend meer collega’s het op voor de gevallen televisiemaker. Wij spreken met Miguel Wiels (51), Sven Ornelis (50) en Hanne Troonbeeckx (45). Waarom is volgens hen het tij gekeerd en vinden zij de tijd rijp voor de comeback van Bart De Pauw?
  2. Koen Crucke heeft moeite met 'Samson'-collega Walter De Donder aan het werk te zien: “Zou Studio 100 m’n nummer nog wel hebben?”
    Play
    Showbits

    Koen Crucke heeft moeite met 'Sams­on'-collega Walter De Donder aan het werk te zien: “Zou Studio 100 m’n nummer nog wel hebben?”

    Koen Crucke (72) voelt zich vergeten door ex-werkgever Studio 100. Tijdens het ‘Studio 100 Festival’ in Plopsaland De Panne strikt reporter Jarne hem voor een gesprek, maar al snel komen er emoties boven. “Ik heb voor ‘Samson & Gert interessante opdrachten laten schieten, het feit dat ik niet meer mag mee spelen blijft een bittere pil om te slikken”, geeft hij toe. Gert Verhulst neemt hij niets kwalijk: “We sturen elkaar geregeld berichtjes”, wil Koen kwijt. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.