De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    1 maand geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    1 maand geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. “Ik moest hem betasten... Daarna wees hij naar me met zakmes”: ‘Eskimopater’ Eric (77) staat morgen voor vierde keer terecht na seksueel misbruik bij Inuit-kinderen in Canada
    PREMIUM

    “Ik moest hem betasten... Daarna wees hij naar me met zakmes”: ‘Eskimopa­ter’ Eric (77) staat morgen voor vierde keer terecht na seksueel misbruik bij In­uit-kinderen in Canada

    “Een wolf in het gewaad van een missionaris.” Zo omschreef een Canadese rechter in 2015 de uit Roeselare afkomstige pater-oblaat Eric Dejaeger (77). Hij kreeg toen een celstraf van 19 jaar nadat hij meer dan 20 Inuit-kinderen seksueel had misbruikt in een afgelegen dorpje in het noorden van Canada. Vandaag staat ‘father Eric’ al voor een vierde keer terecht na nieuwe klachten. Wie is hij en wat staat er al op zijn kerfstok? En wat had voormalig bisschop van Brugge Roger Vangheluwe ermee te maken? Een portret van een man van wie alle slachtoffers nog steeds niet gekend lijken te zijn.
    Roeselare
  2. Onze reporter keek de hele dag televisie: “In Noord-Korea of Syrië legt men tegenstanders tussen de boterham. Hier preparé en krabsla”
    PREMIUM

    Onze reporter keek de hele dag televisie: “In Noord-Ko­rea of Syrië legt men tegenstan­ders tussen de boterham. Hier preparé en krabsla”

    Zo toegankelijk als politici in Vlaanderen zijn, vind je ze allicht nergens te wereld. “We mochten het ochtendloopje zien, het ontbijt met tijgerpistolets, én hoe Bart De Wever van zijn kinderen de wind mee kreeg voor Vaderdag.” Onze reporter Nadine Van Der Linden keek tv en stelde vast dat er minder geheimen zijn dan ooit. “Tot de resultaten hier en daar tegenvielen...”