© Unsal transport

Overvallers beschieten en rijden kledingtruck klem maar laten lading ongemoeid

Een vrachtwagenchauffeur van Ünsal transport uit het Nederlands Limburgse Roermond is maandagmorgen vroeg klemgereden en bedreigd op Beneden-Leeuwen (Gelderland). De weg was uren volledig dicht voor onderzoek.

De Limburger

Er is sporenonderzoek gedaan aan onder meer de vrachtwagen zelf en in de omgeving van het voertuig. Medewerkers van de forensische opsporing, de recherche en de verkeersongevallenanalyse zijn daarvoor ter plekke geweest. De N322 is rond 8.15 uur weer vrijgegeven, nadat het onderzoek ter plekke was afgerond.

Volgens een medewerker van het bedrijf werd de chauffeur rond 4 uur klemgereden. “Hij had op dat moment toevallig contact met een collega. Die heeft mij gebeld. Op de GPS kon ik zien dat de vrachtwagen inderdaad ergens stil stond. Daarop hebben we direct de politie ingeschakeld. bij de overval zou ook zijn geschoten.” De chauffeur vervoerde kleding in de truck. Die lading is ongemoeid gelaten, aldus de medewerker.

Het motief voor de bedreiging is vooralsnog onbekend. De bedreigde chauffeur is ongedeerd gebleven. Van de verdachten ontbreekt ieder spoor.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer