Zoersel - Arendonk

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Zoersel en Arendonk delen de punten

Thuisploeg Zoersel en Arendonk deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 1-1.

De score werd na 14 minuten geopend door het bezoekende team via Anke Vanbroekhoven. Sarah Truyen bracht in de 22ste minuut Zoersel op gelijke hoogte. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Zoersel drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Arendonk één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Zoersel dit seizoen.

DOELPUNTEN: 14' Vanbroekhoven 0-1, 22' Truyen 1-1.