ABC via Getty Images
Volledig scherm
© ABC via Getty Images

'Mork and Mindy'-collega: "Robin Williams betastte me op de set"

Pam Dawber zegt dat de overleden Robin Williams haar constant betastte en dat hij zichzelf ook uitkleedde in haar bijzijn. Toch voelde dit voor haar nooit fout aan.

7 reacties

  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    Ik lees hier veel “ze moest zich schamen”. Neen, jullie moesten je schamen, zo’n gedrag is niet oké. Ze is dan nog veel te goed om te zeggen dat er niets mis mee was, en dan schieten jullie haar nog af! Ordinair seksisme, zowel van RW als van de venten die hier reageren.
  • Dirk Vangossum

    6 jaar geleden
    Metoo is de teruggekeerde preutsheid van de vorige eeuw, alleen moeien er zich nu advocaten mee, en begoede of beroemde heren zijn de slachtoffers.
  • Patrick Berebrouckx

    6 jaar geleden
    Ge moest u schamen..... Door hem in de tijd,ben je zo beroemd geworden..
  • de coninck daniel

    6 jaar geleden
    Laat hem toch met rust!! Hij is er niet meer dus hij kan zich niet verdedigen! Hij was een super acteur die me altijd deed lachen in mijn jeugd ! rip !!
  • Eric Hood

    6 jaar geleden
    Ze geeft alleen maar aan dat de tijdsgeest 30 jaar geleden veel beter was dan nu. Nu vindt iedereen het fout om seksistisch te zijn. Toen kon het allemaal en was het fun.
  1. “Niets zo vreselijk als alcoholvrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgeheimen van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)
    Play
    Showbits

    “Niets zo vreselijk als alcohol­vrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgehei­men van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.
  2. “Ik had iedereen wijsgemaakt dat ik een ingreep moest ondergaan”: een eerste gesprek met de winnaar van ‘De mol’
    PREMIUM
    TV

    “Ik had iedereen wijsge­maakt dat ik een ingreep moest ondergaan”: een eerste gesprek met de winnaar van ‘De mol’

    Hij mocht dankzij ‘De mol’ met Lukaku voetballen en zag zo tot zijn eigen verbijstering een jeugddroom uitkomen. Maar Bernard Balcaen (33), leerkracht lager onderwijs, is als winnaar ook in één klap 24.160 euro rijker. Een mooi bedrag, waar hij heel wat plannen mee heeft, vertelt hij in een eerste gesprek over zijn deelname. Hoe hij de mol ontmaskerde? Door een zeer specifieke voorbereiding en een aantal vuistregels, zo blijkt.