© BELGA

Beerschot Wilrijk-coach Marc Brys: “We zijn hongerig naar een zege”

Bij Beerschot Wilrijk was het zondag opnieuw hetzelfde verhaal: niet trefzeker genoeg en uiteindelijk alweer geen zege. “Het lijkt een patroon, maar dat is het niet”, vindt coach Marc Brys na de 2-2 tegen Oostende. “We moeten ons telkens aanpassen aan een ploeg van een hoger niveau, maar behalve vorige week tegen Antwerp hebben we telkens onze voet naast de tegenstander kunnen zetten.”

Roel Caluwé

Lees hier het verslag van de wedstrijd!

“Na de 1-2 hebben we de 1-3 of zelfs de 1-4 aan de voet. Die maken we niet, en dat is een kantelpunt”, aldus Marc Brys in Oostende. De coach van Beerschot had vorige speeldag al geklaagd over een gebrek aan efficiëntie. “Het lijkt een patroon, maar dat is het niet. Het is toeval. We moeten ons telkens aanpassen aan een ploeg van een hoger niveau en een hoger ritme. Op Antwerp na hebben we altijd onze voet naast die van de tegenstander kunnen zetten.”

“In de tweede helft hadden we het moeilijk met het fysiekere spel van Oostende, maar herstellen uiteindelijk wel het evenwicht en krijgen nog twee goede kansen. Maar we vergaten twee punten meer mee te nemen naar huis. Drie keer 2-2 in Play-off 2, dat had meer kunnen zijn. We zijn hongerig naar een driepunter, het zal willens nillens thuis moeten zijn volgende week tegen Antwerp. Maar met twee sleutelpionnen die ontbreken (Maes, Van Hyfte, red. wordt het er niet gemakkelijker op.”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners