Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Eerst wel, dan niet en nu toch quarantai­ne voor wie uit 'oranje zone' komt

    Verwarrende communicatie over de kleurencodes voor terugkerende toeristen: nadat in het begin was gezegd dat wie uit een 'oranje zone' kwam zich moest laten testen en in quarantaine moest, bleek dat plots niet meer nodig. Op diplomatie.belgium.be stond enkel nog dat reizigers 'extra waakzaam' moesten zijn op symptomen. Tot dat gisteren weer aangepast werd: wie uit een oranje zone - zoals Luxemburg en Kroatië - komt, wordt toch gevraagd in quarantaine te gaan en zich te laten testen. "De boodschap is nog steeds dezelfde, maar de formulering is aangepast", is de uitleg in regeringskringen. "Het is geen verplichting, maar het wordt wel aangeraden. Er wordt een beroep gedaan op de burgerzin van de reizigers." Voor alle duidelijkheid: er geldt géén reisverbod naar oranje zones. Malta is intussen ook geen rode zone meer voor vertrekkers, het valt onder code oranje.
  2. Regenachtig
    PREMIUM

    Regenach­tig

    Vandaag is het overal betrokken met geen of amper opklaringen. Bovendien valt er bij momenten wat lichte regen, afgewisseld met lange droge momenten. Pas op het einde van de namiddag wordt het volledig droog vanuit het westen. Het is koel voor de tijd van het jaar bij maxima rond 18 graden. De wind waait matig uit het westen. Vanavond wordt het overal droog en tijdelijk komen er enkele opklaringen opzetten. Later wordt het echter opnieuw grijs, en af en toe valt er een drupje motregen indien de bewolking dik genoeg wordt. De temperaturen dalen tot minimaal 12 graden en de west-noordwestenwind zwakt gevoelig af.