Nicole Kidman
Volledig scherm
Nicole Kidman © Photo News

Nicole Kidman is bijna onherkenbaar op de set van haar nieuwe film

ShowbizzNicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag zelfbruiner bijna onherkenbaar op de set van de misdaadfilm 'Destroyer'. Daarin speelt ze een hoofdrol als politie-inspecteur. De opnames zijn volop aan de gang in het Amerikaanse Los Angeles.

1 reactie

  • Cyni M.

    6 jaar geleden
    precies kevin bacon uit footloose
  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Play
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is om 14u begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.