Van 10 tot en met 14 juni organiseren Plantrekkers en gemeente Rumst het Landschapskantoor.© David Legreve

Met Landschapskantoor Rumst organiseert gemeente voor tweede keer co-workingplek in open lucht

Rumst -

Voor de tweede keer organiseert lokaal bestuur Rumst het Landschapskantoor. Van 10 tot en met 14 juni is iedereen welkom in de co-workingplek op de Klinkaert Sportclub om in de buitenlucht te werken.

In samenwerking met Plantrekkers organiseert de gemeente voor de tweede keer een groot openluchtkanoor waar je een week lang in de buitenlucht kan werken. Het wordt opnieuw een co-workingplek waar bedrijven, freelancers, medewerkers van het lokaal bestuur welkom zijn om hun dagelijkse job uit te voeren. Je kan kiezen of je één of meerdere dagen deelneemt.

Landschapskantoor Rumst voorziet opnieuw een uitgewerkt programma met iedere dag een ander thema, gaande van artificiële intelligentie en digitalisering tot duurzaamheid en gezondheid. Verder kan je er praktische workshops volgen van AZ Rivierenland en Prevom of je cv laten doorlichten en verbeteren. Op donderdag wordt er een barbecue georganiseerd en op vrijdag kan je de week afsluiten met een feestelijke after work drink. Tickets kosten 45 euro per dag en 200 euro voor de volledige week. In de ticketprijs zit deelname aan alle co-working faciliteiten, de netwerk- en inspiratiesessies, koffie, thee, water en lunch.(IT)

Het volledige programma vind je via de website.

Ook dit jaar voorziet Landschapskantoor verschillende gastsprekers.© David Legreve

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners