Sint-Dimpna B - Houtvenne B

Vierde Provinciale F Antwerpen

Dominant Houtvenne B te sterk voor Sint-Dimpna B

Houtvenne B probeerde zondag de controle te krijgen over de wedstrijd tegen Sint-Dimpna B. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid en won Houtvenne B met 1-3.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Houtvenne B op voorsprong, toen Milan Somers scoorde na 15 minuten. Direct na de rust bracht Yorgo Valkenborghs Sint-Dimpna B langszij. De 1-2 voorsprong werd gemaakt toen Tuur Bens het net vond voor Houtvenne B. Houtvenne B kwam op 1-3 toen Anas Bouzerda het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met nog drie minuten te spelen. Houtvenne B heeft nu negen wedstrijden na elkaar gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Sint-Dimpna B één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Houtvenne B vijf overwinningen heeft.

DOELPUNTEN: 15' Somers 0-1, 49' Valkenborghs 1-1, 86' Bens 1-2, 87' Bouzerda 1-3.