© Fotomontage GVA

Voorstelling K3 bekroond met Musical Award in Nederland: “Blij dat jullie ‘De 3 Biggetjes’ massaal omarmen”

Hij was al bekend met zijn televisiewerk in Nederland, maar nu maakt Gert Verhulst (56) er ook furore met zijn musicals. Voor ‘De 3 biggetjes’ heeft hij zijn eerste musicalaward gekregen.

De voorstelling van en met K3 won woensdagavond de publieksprijs voor beste familiemusical op het Musical award gala. In een reactie laat de Studio 100-baas weten verheugd te zijn met de allereerste trofee die zijn productiehuis in Nederland wint. “Ik wil iedereen in Nederland bedanken voor deze geweldige prijs. Ik ben trots op iedereen die hier hard voor heeft gewerkt. En we zijn blij dat Nederland deze nieuwe voorstelling zo massaal heeft omarmd.”

LEES OOK. Na zijn talkshow maakt Gert Verhulst ook verkiezingsspecials: “Ja, het worden lange avonden. Maar nog steeds korter dan ‘De zevende dag’”

Het is al de derde keer dat een tournee van De 3 biggetjes in Nederland loopt. De eerste keer was 21 jaar geleden, toen nog in de originele bezetting van K3: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Ook in 2007 werd het sprookje, gebaseerd op De wolf en de drie biggetjes, opgevoerd. Tegenwoordig worden de hoofdrollen vertolkt door Marthe De Pillecyn (Knirri), Hanne Verbruggen (Knarri) en Julia Boschman (Knorri). Marie Verhulst neemt een andere rol voor haar rekening.

RECENSIE. De 3 biggetjes: ook deze K3 weet het varkentje te wassen

In Nederland is Gert Verhulst vooral te zien in de realityreeks De Verhulstjes. Het is niet verwonderlijk dat veel opnames voor het nieuwe seizoen momenteel in Nederland worden gedraaid. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER