Putte SK - Antwerpen Noord

Vierde Provinciale C Antwerpen

Brogniez maakt twee goals voor Putte SK in wedstrijd tegen Antwerpen Noord

Putte SK won zondag de thuiswedstrijd tegen Antwerpen Noord met 4-0.

De thuisploeg opende de score in de zeventiende minuut na een doelpunt van Thatphong Swijsen. Jérôme Brogniez bracht in de 19de minuut Putte SK op 2-0. Vijf minuten later bouwde Putte SK de voorsprong uit naar 3-0. Brogniez passeerde nog een keer de doelman. Mirko Paglia diepte de voorsprong uit in de in de 28ste minuut minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 4-0 winst voor Putte SK.

Putte SK heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Antwerpen Noord vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 17' Swijsen 1-0, 19' Brogniez 2-0, 24' Brogniez 3-0, 28' Paglia 4-0.

GELE KAARTEN: 27' Yeoh (Antwerpen Noord), 27' Bougrine (Antwerpen Noord), 42' Ahroun (Antwerpen Noord), 80' Temsamani Chebbagouda (Putte SK).