Blauwvoet Oevel - Wuustwezel

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Wuustwezel zet achterstand om in overwinning

Wuustwezel had het moeilijk in de wedstrijd tegen Blauwvoet Oevel. Het team stond na de eerste helft met 1-0 achter. De uitploeg keerde het tij echter in de tweede helft en won de wedstrijd alsnog met 2-3.

In de 36ste minuut nam Blauwvoet Oevel de leiding via Liese Maes. Direct na de rust vergrootte Heavenly Daems de voorsprong van Blauwvoet Oevel. Eline Willemsen poetste iets van de achterstand weg voor Wuustwezel in de 50ste minuut. Willemsen scoorde nog een keer in de 68ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Wuustwezel werd gemaakt door Ilona Beyers.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Blauwvoet Oevel twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Wuustwezel drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Wuustwezel met één doelpunt verschil.

Op zaterdag 27 april speelt Blauwvoet Oevel om 10 uur uit tegen Hoogstraten en neemt Wuustwezel het thuis op tegen Ik Dien om 11.30 uur.

DOELPUNTEN: 36' Maes 1-0, 47' Daems 2-0, 50' Willemsen 2-1, 68' Willemsen 2-2, 91' Beyers 2-3.