Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. Nog 5 dagen tot ‘Game of Thrones’. Onze redactrice bracht een bezoek aan de set: “Er is heel veel budget opgegaan aan zout en strooiwagens”
    TV

    Nog 5 dagen tot ‘Game of Thrones’. Onze redactrice bracht een bezoek aan de set: “Er is heel veel budget opgegaan aan zout en strooiwa­gens”

    Scripts die zichzelf na één dag vernietigen, politie-agenten die op de set rondlopen en fans die niet verder dan 300 meter van de ingang raken... Met het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ in aantocht, deden de makers nooit zó hard hun best om niets van het verhaal te lekken. Toch mochten wij een kijkje nemen op de set. Wel pas nadat we een geheimhoudingsovereenkomst van 12 pagina’s ondertekenden.
  2. Kersvers grootvader Arnold Schwarzenegger (73) neemt wat gas terug na tweede hartoperatie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”
    PREMIUM
    Celebrities

    Kersvers grootvader Arnold Schwarzen­eg­ger (73) neemt wat gas terug na tweede hartopera­tie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”

    Na bodybuilder, acteur, zakenman, vader en gouverneur, mag Arnold Schwarzenegger zich nu ook voor het eerst grootvader noemen. De Oostenrijkse Hollywoodster leeft op een roze wolk sinds de komst van Lyla Maria, het dochtertje van Katherine Schwarzenegger (30) en Chris Pratt (41) dat vorige maand geboren werd. Hij is nog steeds dol op acteren, maar moet het door zijn gezondheid wat kalmer aandoen, vertelt hij in een exclusief gesprek met onze redactrice. ““Als hartpatiënt is het allemaal niet zo evident.”