Kevin Costner
Volledig scherm
Kevin Costner © EPA

Kevin Costner helpt buren na natuurramp: "Ze mogen bij ons wonen tot ze alles weer op orde hebben"

CelebritiesKevin Costner en zijn familie hebben nog steeds te lijden van het verwoestende effect van de modderstromen. Die zorgden voor een ravage in hun gemeenschap in Santa Barbara in de staat Californië. In de Amerikaanse nieuwsshow Extra vertelde de acteur wat hij heeft moeten doorstaan.

2 reacties

  • Stephanie Van Duysen

    6 jaar geleden
    Voor de slachtoffers. Is dus niet gezegd dat het voor hen zelf is? Je kan zo al elk excuus gebruiken om te kunnen wortelen en zagen.
  • dirk vanderaa

    6 jaar geleden
    Als ik hier lees wie er allemaal te maken heeft met de modderstromen, stuk voor stuk multimiljonairen lijkt het me eigenlijk een beetje arrogant om een benefiet te organiseren. Je moet maar durven.
  1. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”
  2. Ontmoet de ‘maffiafamilie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australische Al Capone”
    PREMIUM
    Celebrities

    Ontmoet de ‘maffiafa­mi­lie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australi­sche Al Capone”

    Vaderlief is er niet mee opgezet, met Bianca Censori (29) die op dagelijkse basis naast haar man Kanye West paradeert in niets verhullende outfits. Maar Elia - bijnaam Leo - Censori is zelf geen heilig boontje. De Australiër met Italiaanse roots heeft een zwaar crimineel verleden, net als Bianca’s andere familieleden. De Censori’s staan bekend als een notoire maffiafamilie. Wat hebben ze precies op hun kerfstok? “Een rivaliserende bende wou haar vader vermoorden.”