Patricia Paay (68) en haar 35 jaar jongere echtgenoot Robbert Hinfelaar.
Volledig scherm
Patricia Paay (68) en haar 35 jaar jongere echtgenoot Robbert Hinfelaar. © ANP

Website GeenStijl wordt gerechtelijk vervolgd om plasseksvideo Patricia Paay

Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) vervolgt de beruchte nieuwssite GeenStijl.nl voor het doorplaatsen van het plasseksfilmpje van zangeres en showbizzdiva Patricia Paay (68). Ook twee mannelijke verdachten moeten voor de rechter verschijnen. Het OM in Noord-Holland bevestigt dat het een strafzaak voorbereidt. Over de twee verdachten wil een woordvoerster nog niet meer kwijt.

2 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Geen stijl mag van mij eens boeten. Ze willen graag andere mensen belachelijk maken, dat ze nu maar eens hard gepakt worden.
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    gedraag je naar je leeftijd !
  1. KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt
    Celebrities

    KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfes­ti­val, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

    Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze nog niet officieel bevestigd, maar ze verstoppen het in elk geval niet. Zo stonden ze enkele weken eerder samen te dansen tijdens het concert van Taylor Swift in Parijs.
  2. Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”
    PREMIUM
    Interview

    Boezem­vrien­den Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

    Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel voor altijd, hé?’ Alsof wij simpel zijn. Ja, dat is voor het leven, en onze vriendschap ook.” Onze reporter zat samen met het duo voor een intiem interview.