RV
Volledig scherm
© RV

Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty

"Tot een eind na drie uur ’s nachts, toen de lichten in de zalen aangingen. En dan zijn we nog wel eventjes doorgegaan. Je feest immers niet elke nacht met een Emmy in New York". Zo blikt kersverse Emmy-winnaar Kamiel De Bruyne ‘the day after’ terug op de Emmy-nacht, als we hem aantreffen in de chique lobby van het Sofitel-hotel, hartje Manhattan. Tijd voor een babbel met onze man in New York over wat hen de afgelopen nacht allemaal is overkomen.

1 reactie

  • Peter Nols

    7 jaar geleden
    Nog maar eens een bevestiging, smaak en Amerikanen, het zal nooit iets worden.
  1. Precies 20 jaar geleden beleefden Europese royals drukste week van hun leven dankzij twee koninklijke huwelijken
    PREMIUM
    Royalty

    Precies 20 jaar geleden beleefden Europese royals drukste week van hun leven dankzij twee koninklij­ke huwelijken

    Mei 2004 was een hectische maand voor de Europese royals. In één week tijd trouwden twee troonopvolgers: Frederik (55) van Denemarken en Felipe (56) van Spanje. Met Mary (52) en Letizia (51) kregen beide landen zo het allereerste burgermeisje dat ooit op de troon zou komen. ‘Story’ kijkt terug op deze betoverende royaltyweek in 2004 én gaat na hoe het de beide burgermeisjes sindsdien is vergaan.
  2. Koen Wauters doet minder toffe ontdekking bij ‘Sing again’-collega Julie Van den Steen: “Het hoeft niets te betekenen, maar het is raar”
    Play
    Showbits
    1

    Koen Wauters doet minder toffe ontdekking bij ‘Sing again’-collega Julie Van den Steen: “Het hoeft niets te betekenen, maar het is raar”

    Negen kandidaten konden na enkele spannende rondes doorstoten naar de finale van ‘Sing again’. De jury kende in de halve finale de drie duo’s Marjolein en Chris, Bert en Esther, en Luka en Justin al direct een ticket naar de finale toe. Voor de overige drie duo’s werd telkens één persoon gered door het publiek in de studio. Daardoor wisten uiteindelijk ook Dean, Lola en Seppe op het nippertje nog een plekje in de finale te bemachtigen. Wie gaat naar huis met € 10.000? Reporter Jarne vraagt het aan presentatoren Koen Wauters en Julie Van den Steen.