John Snauwaert en zijn band.© rr

Angelnight Spring wordt mix van jazz, pop, bossa nova en soul!

Kapellen -

Met “Angelnight Spring” zorgt KAS voor de perfecte ‘appetizer” in het muzikaal menu dat voor dit jaar voorzien is. Angelnight op 15 november wordt hoofdgerecht.

Voor het concert van 31 mei in ’t Kerkske in Kapellen heeft bandleader/saxofonist John Snauwaert een kwartet topmuzikanten om zich heen verzameld.  

Het John Snauwaert Quintet bestaat niet alléén uit mannen. De female touch wordt verzekerd door twee dames én een special guest. Zangeres Lien de Greef (Lady Linn) zorgt voor een zijsprong in haar succesvolle muzikale carrière en laat zich meevoeren op de aanstekelijke achtergrond van diverse stijlen van het quintet.

Naast contrabassiste Lara Rosseel brengt John Snauwaert ook nog de bekende Canadese zangeres Emilie Mover mee. Emilie maakte takrijke solo-albums en haar muziek werd gebruikt in bekende TV-reeksen als ‘Pretty Little Liars’ en ‘Grey’s Anatomy’.

Bandleider John Snauwaert neemt je mee op een reis van emoties en melodieën. Hendrik Braeckman is lid van het Brussel Jazzorkest en heeft als gitarist zijn opleiding genoten bij onder meer Philip Catherine. Wanneer je kijkt naar de meest bekende jazzmuzikanten uit België, kun je niet om percussionist, componist en pianist Chris Joris heen.

Angelnight Spring gaat door op vrijdag 31 mei om 20.20 uur in ’t Kerkske, Kapelsestraat 182. Tickets: 21 euro, in voorverkoop (tot 24uur vooraf): 18 euro. (evdw)

www.kasattenhoven.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners