VIDEO. Rode Duivel Johan Bakayoko scoort fantastische goal in 0-8-zege (!) van PSV, maar titel is mathematisch nog niet zeker

Rode Duivel Johan Bakayoko heeft een fantastisch doelpunt gescoord in de 0-8-overwinning van PSV bij Heerenveen, de ruimste uitzege ooit in de Eredivisie van de Lampenclub. Doordat ook Feyenoord met 1-3 won van Go Ahead Eagles is de titel mathematisch nog niet zeker.

Michael Van Damme

Met zijn fantastische actie vanaf de flank gevolgd door een trap hoog in de korte hoek, maakte Bakayoko na 52 minuten spelen zijn elfde competitiedoelpunt. Het was de 0-6 voor PSV op bezoek bij Heerenveen. Even daarvoor had onze landgenoot al de lat geraakt.

De wedstrijd eindigde op 0-8. Til (7’ en 30’), Tillman (9’ en 11’), Veerman (44’), De Jong (71’) en Van Aanholt (83’) maakten de andere goals.

Mathematisch is de titel nog niet binnen voor PSV, maar mislopen kan het eigenlijk niet meer. Enkel als PSV zijn laatste drie wedstrijden verliest, Feyenoord negen op negen pakt en 30 goals goedmaakt tegenover PSV, dan gaat de titel nog naar Rotterdam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer