Prins William en prinses Kate vieren huwelijksverjaardag met nooit gepubliceerde trouwfoto

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton vieren vandaag hun dertiende huwelijksverjaardag. Voor die gelegenheid delen ze een huwelijksportret dat nooit eerder gepubliceerd werd.

mts

Het zwartwitportret van fotografe Millie Pilkington toont William en Kate in hun trouwkostuum en -jurk. “Vandaag 13 jaar geleden!”, staat te lezen bij een post op het officiële X-kanaal van The Prince and Princess of Wales, zoals de dynastieke titel van de Britse troonopvolgers officieel luidt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

William en Kate ontmoetten elkaar als studenten aan de universiteit en hadden acht jaar verkering alvorens ze op 29 april 2011 in het huwelijksbootje stapten. Sinds hun trouwdag dertien jaar geleden focussen William en Kate zich vooral op hun koninklijke taken, maar maakten ze wereldwijd ook actes de présence, dikwijls ter ondersteuning van goede doelen. Ze kregen ook drie kinderen: Goerge (10), Charlotte (8) en Louis (5).

Dit voorjaar kreeg het bruidspaar een zware klap te verwerken, toen prinses Kate gediagnosticeerd werd met kanker. Haar gezondheidstoestand was over het Kanaal wekenlang het onderwerp van debat, tot Kate eind maart de reden van haar afwezigheid was bekendmaakte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen