Studenten verpleeg- en vroedkunde, hun mentoren en docenten verzamelden in feestzaal Den Eglantier in Sint-Niklaas voor het eerste Vitaz Student Event.© Vitaz

Ziekenhuis houdt eerste Student Event met awards, muziek en pizza

Sint-Niklaas -

Ziekenhuis Vitaz heeft voor het eerst een Vitaz Student Event georganiseerd. Studenten verpleeg- en vroedkunde, hun mentoren en docenten verzamelden in feestzaal Den Eglantier in Sint-Niklaas en werden voor aanvang van het dansfeest getrakteerd op een awardshow.

Voor het eerst koos het ziekenhuis voor een formule met dj’s, gratis drankjes en pizza. Voor het feest losbarstte, was het eerst tijd voor de awardshow. De Student Likes Awardging naar Liesa Buys. Zij werd genomineerde door de afdeling Hartbewaking. “K3 zong ooit dat ze hun hart hebben verloren in de discotheek, maar ik ben het mijne verloren op Cardiologie”, zei Liesa over haar stageperiode.  

“Wie dan weer de Afdelingsaward wint, ligt volledig in de handen van de studenten verpleeg- en vroedkunde die het afgelopen jaar stage liepen op de verschillende afdelingen binnen Vitaz”, klinkt het. “Zij geven tijdens de feedbackronde na de stage aan of ze de afdeling zouden aanraden aan andere studenten en of de afdeling een award verdient. Die eer viel Geriatrie 3 te beurt.”

Na de awardshow verklaarde de Wase dj Unregular de dansvloer voor geopend. Nadien volgde met Jaël Ost nog meer talent uit de streek, zij werd vergezeld door de dj MagiK. NINA BLACK mocht het feestje afsluiten. (yjs)

© Vitaz

© Vitaz

© Vitaz

© Vitaz

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER