© Instagram - Isopix

Zoon Will Smith bevestigt relatie met bekende rapper

Jaden Smith, zoon van Will Smith en bij jongeren ondertussen bekender dan zijn vader, verbaasde vorige week zijn publiek op een optreden door te zeggen dat hij een relatie heeft met rapper Tyler, The Creator. Het was even onduidelijk of Smith het wel meende, aangezien de rapper op dat moment aanwezig was en neerging van het lachen. Maar ondertussen heeft Smith het nieuws bevestigd in een interview naar aanleiding van zijn nieuwe album.

nkdr

Toen Jaden Smith op het Flog Gnaw Carnival Music Festival in Los Angeles plots het publiek toesprak met de mededeling dat Tyler, The Creator zijn “motherfucking boyfriend” is, heerste er lichte verwarring. Niet het minst omdat de rapper zelf duidelijk moest lachen om de mededeling en nee schudde terwijl Jaden zijn toespraak hield.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het deed velen denken dat Smith een publiciteitsstunt had uitgehaald en dat er van zijn uitspraken niet veel waar was. In een interview met Beats 1 Radio over zijn nieuwe album kwam hij er echter op terug. “Ik heb onlangs gezegd dat ik samen ben met Tyler, The Creator, en dat is waar. Het is maar dat je het weet”, klonk het. Na het festival had Jaden al een tweet de wereld ingestuurd die meldde: “Yup, Tyler, ik heb het iedereen verteld, je kan het nu niet meer ontkennen.” De boodschap werd ondertussen verwijderd, maar Tyler reageerde ook op die tweet lacherig.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER