5 Seconds of Summer
Volledig scherm
5 Seconds of Summer © Live Nation

5 Seconds of Summer is terug, en ze komen naar België

MuziekDe Australische popband '5 Seconds of Summer' geeft op maandag 23 maart een concert in concertzaal Trix. Antwerpen is een van de stops tijdens de wereldtournee die de band kort na het uitbrengen van de nieuwe single 'Want You Back' heeft aangekondigd.

0 reacties

  1. “Songfestival sjoemelde met geluid van Israël”: luid boegeroep weggewerkt met speciale technologie?
    Songfestival
    64

    “Songfesti­val sjoemelde met geluid van Israël”: luid boegeroep weggewerkt met speciale technolo­gie?

    Wie gisteren naar de halve finale van het Eurovisiesongfestival keek, was misschien verrast om tijdens het controversiële optreden van Israël geen boegeroep te horen. Dat terwijl er al heel de dag voor de deuren van het zaal geprotesteerd werd, en zangeres Eden Golan ook tijdens haar repetities werd uitgejoeld. Tijdens de uitzending weerklonk er enkel groot applaus, maar dat zou volgens toeschouwers een slim trucje zijn van de tv-makers.
  2. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    11

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.