© Google Street View

Politieploeg onderschept bestuurder die geparkeerde auto’s ramt

Een politieploeg in burger heeft dinsdagnacht een man kunnen onderscheppen die onder invloed van alcohol tegen geparkeerde auto’s was gereden. Daarbij waren, naast het aanrijdende voertuig, vier auto’s beschadigd geraakt.

dvd

Een patrouille in burger reed dinsdagnacht over de Quinten Matsijslei. “Rond 5.35 uur hoorden de inspecteurs een luide knal die afkomstig was van een verkeersongeval”, aldus de Antwerpse politie. “Ze reden de Van Eycklei op in de richting van waar het geluid kwam. Ter hoogte van de Rembrandtstraat troffen ze een afgereden spiegel aan en meerdere beschadigde voertuigen.”

Wat verderop, aan het kruispunt met de Rubenslei, stond er een auto met de vier knipperlichten aan. Van dat voertuig was de spiegel aan de rechterkant afgebroken. “Het voertuig reed door, maar werd door de patrouille onderschept aan de Kasteelpleinstraat. Een ploeg in uniform kwam ter plaatse voor de vaststellingen van het ongeval.”

Uiteindelijk zijn, los van het aanrijdende voertuig, vier wagens beschadigd. “De bestuurder van het aanrijdende voertuig legde een positieve ademtest af. Het gaat om een bestuurder van 21 jaar. Bij het ongeval raakte niemand gewond”, aldus de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER