Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bye, bye, platte batterij: dit zijn de beste powerbanks

MultimediaKlaar voor het festival of een dagje aan het strand of zwembad? Zonder powerbank is het risico groot dat je smartphone en andere toestellen tegen het einde van de dag zonder stroom vallen. Deze powerbanks zijn dan redder in nood. 

11 reacties

  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    @Kirsten Hershe: dan kan je evengoed je GSM uitzetten en dan 's avonds eens checken naar je sociale media daar waar ontvangstbereik / wifi is. Doe ook trektochten en vaak is er geen ontvangst of stroom op de overnachtingsinfrastructuur. Zinloos om dan overdag vliegtuigmodus aan te zetten. Doe enkel GSM aan om via de GPS (satelliet) om locatie / route te controleren, gebruik bijkomend enkel 8000 mAh bank die via zonnepaneeltje worden geladen, langzaam...maar biedt toch enige reserve...
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Mijn Ulefone Armor heeft ingebouwd 5000mAh en is ook nog schok- en stofbestendig én waterdicht. Ik kan een halve dag muziek luisteren en ben nog op 80%. En dat voor nog geen €300. De Ulefone Power heeft ingebouwd 12000mAh.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Mensen kopen graag dure toestellen om mee te pronken. De rest is bijzaak.
  • Kirsten De Laet

    5 jaar geleden
    Heb een zeer krachtige accu in mijn Xiaomi redmi S2 smartphone. Toch heb ik een AnkerPower 20100 powerbank gekocht omdat ik vaak meerdaagse trektochten doe. Enig nadeel, het gewicht maar werkt verder feilloos en perfect. Zet uw smartphone op vluchtprofiel, dat scheelt een hoop aan accuverbruik omdat hij niet continu naar netwerk zoekt.
  • Janna Boonstra

    5 jaar geleden
    Ik heb geen mobiel. En dat is toch een stuk gemak en rust. Zou ook niet weten waarom ik zo'n ding moet hebben.