P!nk mailde in een dronken bui naar Eminem voor een samenwerking, zijn reactie was kurkdroog

© REUTERS

Eminem is een man van weinig woorden. Dat heeft zangeres P!nk onthuld in een interview met Entertainment Weekly. Voor haar nummer ‘Revenge’ zette ze eindelijk stappen voor een langverwachte samenwerking.

nadb

“Toen producer Max en ik begonnen te schrijven aan het nummer, zaten we stevig aan de wijn”, vertelt de zangeres. “Nadien ging ik naar huis en dronk ik nog een beetje meer. Ik vond dat toen wel een goed idee.”

En natuurlijk kwam daarna de logische volgende stap. Mailen naar Eminem om het rapgedeelte voor zijn rekening te nemen. “Alcohol geeft moed dus ik zei: Je weet dat ik van je hou. Ik vind het leuk dat je vaak met dezelfde mensen samenwerkt, zoals Rihanna. Zij is veel knapper, maar ik ben grappiger. Ik heb dus gekozen voor een rap en zou graag hebben dat jij daaraan meewerkt.”

Op haar lange, dronken mail kwam al snel een antwoord. Bijna onmiddellijk zelfs. En zijn reactie was kurkdroog. “Oké”, schreef hij terug. Amper vier dagen later kreeg P!nk de afgewerkte track in haar mailbox. Van efficiëntie gesproken.

Toen ze hem nadien een mailtje terugstuurde om hem te bedanken en er nog een grapje tegenaan te gooien, kreeg ze opnieuw hetzelfde antwoord: “Oké”. In ware Eminem-stijl dus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen