Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

De Vlaeminck over de verhoudingen in het veld: “Mathieu van der Poel is te goed voor de rest, ik wil Wout van Aert trainen”

VeldrijdenRoger De Vlaeminck zit nooit om een mening verlegen. Gevraagd naar wat hij van de heerschappij van Mathieu van der Poel in het veldrijden vond, had de oud-wereldkampioen een pasklaar antwoord zitten bij Sporza. “Mathieu maakt de sport een klein beetje kapot.”

42 reacties

  • Dave Florizone

    5 jaar geleden
    Van een twee-liter motor kan je geen drie-liter maken of die ontploft.
  • André Vermaelen

    5 jaar geleden
    Samen met Liboton de drie beste Belgische veldrijders ooit.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Wout heeft het op dit ogenblik moeilijk dat is duidelijk, maar waarom er altijd die Hollander daar bij moet komen van een aantal supporters(?) is overbodig en zonder respect. Als men naar de feiten kijkt ziet men dat Boom en Stybar ook niet meer kunnen terug komen naar het veld na één of meerdere jaren op de weg, omdat het onmogelijk is om wereld top te zijn in beide onderdelen. Wout zal moeten kiezen en hij alleen bepaald dat, maar ik zal altijd fan van de drievoudige Wereldkampioen blijven.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    De Belgen komen fysiek veel te kort, dat ziet toch iedereen. Of wachten ze alleen op de vraag: wie wordt tweede ? De trainingen niet hard genoeg ? Niet willen of niet kunnen ?
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    De vraag blijft zich herhalen : wie is arrogant ? Wout of criticasters die er geen bal van kennen. Ondertussen toch al duidelijk dat er meer reacties komen op de negatieve uitlatingen van die gasten.