Pippa Middleton en haar man James Matthews, vorig jaar op Wimbledon.
Volledig scherm
Pippa Middleton en haar man James Matthews, vorig jaar op Wimbledon. © EPA

Pippa Middleton kan elk moment bevallen

ShowbizzPippa Middleton (35) en haar man James Matthews (43) zijn gespot bij het St Mary’s-ziekenhuis in Londen. Het lijkt er dus op dat de zus van Kate elk moment kan bevallen.

0 reacties

  1. Is koning Filip de ‘armoezaaier’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”
    PREMIUM
    Royalty

    Is koning Filip de ‘armoezaai­er’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”

    Aanzien en macht zijn kenmerken die alle Europese royals bezitten. Maar als het op hun verloning aankomt, zijn er toch nog immense verschillen. Nu becijferd werd dat onze koninklijke familie de afgelopen drie decennia meer dan 69 miljoen euro aan dotaties heeft ontvangen, onderzoeken we hoeveel belastinggeld er jaarlijks naar ieder Europees vorstenhuis vloeit én hoeveel die royals precies verdienen. Is koning Filip nu de ‘grootverdiener’ of de ‘armoezaaier’ van zijn collega’s? Dit zijn alle exacte bedragen.
  2. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”