Amber Rose
Volledig scherm
Amber Rose © EPA

Amber Rose ondergaat borstverkleining: "Ik kan geen T-shirt dragen zonder lelijke oma-beha eronder"

CelebritiesModel/actrice Amber Rose (34) ondergaat vandaag, woensdag 17 januari, een borstverkleining. Dat laat ze weten via haar Instagram Stories. 

0 reacties

  1. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.
  2. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”