KSK Heist - Union Namur

Eerste Nationale Voetbal

Colman is goud waard voor KSK Heist tegen Union Namur

KSK Heist won de thuiswedstrijd tegen Union Namur met 1-0. Beide teams moesten de wedstrijd uitspelen met 10 spelers na rode kaarten.

Bron: RBFA app

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jef Colman zich gelden toen hij scoorde en KSK Heist op voorsprong bracht. Een rode kaart in de 90ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Damien Herman van Union Namur. KSK Heist moest verder met 10 man nadat Mylan Carrasco in de 91ste minuut rood kreeg.

KSK Heist heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Union Namur twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Union Namur de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNT: 51' Colman 1-0.

GELE KAARTEN: 41' Goossens (KSK Heist), 43' Augustynen (KSK Heist), 44' Baudot (Union Namur), 88' Carrasco (KSK Heist), 90' Smet (KSK Heist).

RODE KAARTEN: 90' Herman (Union Namur), 91' Carrasco (KSK Heist).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.