Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken
Volledig scherm
Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken © Music Hall

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: 'Chaplin'-musical afgelast

De herneming van 'Chaplin', de musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

1 reactie

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Waarom zeggen ze gewoon niet dat er te weinig toegangskaarten werden verkocht, in plaats van deze belachelijke uitleg???
  1. Nederlands koningshuis geeft nazi-lidmaatschapskaart prins Bernhard terug aan Duitsland
    ROYALTY

    Nederlands konings­huis geeft na­zi-lidmaat­schaps­kaart prins Bernhard terug aan Duitsland

    De Nederlandse koninklijke familie heeft de veelbesproken NSDAP-lidmaatschapskaart van prins Bernhard overgedragen aan Duitsland. Dat heeft het nationale archief in Koblenz bekendgemaakt. De ontdekking van de kaart in het privéarchief van de prins zorgde in oktober vorig jaar voor veel ophef. Sindsdien staat het onomstotelijk vast dat hij lid van de nazipartij van Hitler was. Zo aanvaardde hij steekpenningen, had buitenechtelijke kinderen en lekte desnoods bezwarende info over zijn echtgenote de koningin naar journalisten.
  2. Metejoor ziet kinderdroom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzarestaurant: “Echte bourgondiërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”
    Showbits
    1

    Metejoor ziet kinder­droom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzares­tau­rant: “Echte bourgon­diërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”

    “Als kind droomde ik er al van om ooit iets in de horeca te doen, nu wordt die wens werkelijkheid.” Metejoor (33) is duidelijk in zijn nopjes tijdens de opening van de nieuwe vegan pizzeria Plant A Pizza in Antwerpen. Joris trekt niet zelf zijn bakkersschort aan, maar zet zijn schouders onder het horeca-project van één van zijn bandleden: “Ons doel is niet alleen om vegans aan te trekken, maar ook echte bourgondiërs zoals ik kennis te laten maken met plantaardig eten.” Wij waren er exclusief bij tijdens de opening.