BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KIJK. Eerste helikopter op fossielvrije brandstof ter wereld is Belgisch: prijs en topsnelheid onthuld

Aan de luchthaven van Wevelgem is een wereldprimeur van Belgische makelij onthuld: een helikopter die kan vliegen op fossielvrije brandstof. Het toestel stoot dan geen CO2 uit en wordt gefabriceerd in Deerlijk bij D-Motor, dat vliegmotoren bouwt.

  1. Van 9,1/10 op Booking.com tot jaccuzi met waanzinnig uitzicht: in deze vijf luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren
    PREMIUM
    BINNENKIJKER

    Van 9,1/10 op Booking.com tot jaccuzi met waanzinnig uitzicht: in deze vijf luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren

    Het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ is niet alleen een lust voor het oor, maar evengoed voor het oog. Als kijker kon je de afgelopen weken wegdromen bij de idyllische omgevingen en wondermooie locaties waar de deelnemers logeren. Het goede nieuws is dat je in die prachtige villa’s op vakantie kunt, zelfs nog deze zomer. Kijk mee binnen in de huizen waar de muzikanten Vlaamse muziekgeschiedenis schreven, lees het verhaal erachter en ontdek hoeveel je betaalt voor een verblijf.
  2. Voordelig citytrippen met een local als gids: krijg je écht waar voor je vrijwillige bijdrage? “5 euro is een peulschil vergeleken met officiële tour”
    PREMIUM

    Voordelig citytrip­pen met een local als gids: krijg je écht waar voor je vrijwilli­ge bijdrage? “5 euro is een peulschil vergeleken met officiële tour”

    Je ziet ze al langer in populaire citytripsteden: excursies begeleid door een local, die je voor een vrijwillige bijdrage door de stad loodst. Maar hoe kwalitatief is zo'n toer eigenlijk? En kan je echt betalen wat je maar wil? Onze reisexpert Johan Lambrechts deelt zijn ervaringen én tipt hoe je het makkelijkst zo'n plaatselijke gids kunt boeken. “Ik heb zo al heel wat sfeervolle, onbekende plekjes ontdekt.”