AFP
Volledig scherm
© AFP

Emotionele onthulling van Jennifer Garners ster op Walk of Fame

In het bijzijn van haar familie, vrienden en collega's is Jennifer Garner vereerd met haar eigen ster aan de beroemde Hollywood Walk of Fame. Met name de aanwezigheid van Garners kinderen Violet, Saraphina en Samuel zorgde voor emotionele momenten. 

0 reacties

  1. EXCLUSIEF. Loubna Khalkhali kleurt de rode lopers naast haar Adil: “Een vrouw bood me duizenden euro’s voor mijn zelfontworpen kaftan”
    PREMIUM
    INTERVIEW
    5

    EXCLUSIEF. Loubna Khalkhali kleurt de rode lopers naast haar Adil: “Een vrouw bood me duizenden euro’s voor mijn zelfontwor­pen kaftan”

    “Adil kwam thuis en zei me: hou van die tot die datum vrij. ‘I need my wife’. Ik had geen keuze.” Loubna Khalkhali lacht. Haar natuurlijke biotoop situeert zich op de redactie van Rudi Vranckx. Nu vloog de VRT-journaliste voor de nieuwe ‘Bad Boys’-film van premières in Dubai naar feestjes in L.A. In de privéjet met Will Smith en ‘als vrouw van’ Adil El Arbi (35). Hoe is het om bevriend te zijn met de grootste Hollywoodsterren? Wat zijn haar eigen ambities? En wordt België voor het succeskoppel niet stilaan te klein?
  2. KIJK. Tom Cruise vergist zich en stapt bijna in de wagen van de Britse premier Rishi Sunak
    Celebrities

    KIJK. Tom Cruise vergist zich en stapt bijna in de wagen van de Britse premier Rishi Sunak

    Iedereen kan zich al eens vergissen, ook Hollywoodster Tom Cruise (61). De Amerikaanse acteur was in Groot-Brittannië voor de opnames van de nieuwste ‘Mission Impossible’-film, en kwam met een helikopter aan in Londen. Op videobeelden is te zien hoe hij daarna naar een geparkeerde wagen wandelt en probeert in te stappen. Alleen beseft hij net op tijd dat hij fout zit en het niet zíjn auto is. De wagen in kwestie krijgt enkele uren later trouwens een andere opmerkelijke passagier: de Britse premier Rishi Sunak (44). Die kwam terug van een campagnereis naar Cornwall en Devon.