Jeugdboekenweek in Dessel

Om de Jeugdboekenmaand extra feestelijk af te trappen, organiseert de bib van de gemeente Dessel de voorstelling 'Natasja op de vlucht' op zaterdag 3 maart.

Saskia Van Gestel

De voorstelling gaat over een dolgedraaide professor, Doctor Fuego. Die komt met wetenschappelijke bevindingen de kinderen om de oren slaan en wil hen laten geloven dat het lezen van strips verderfelijk, schadelijk en afstompend is. Hij wordt daarbij gestoord door een opdringerige, assertieve kuisvrouw die bezeten is van strips. Zij komt er achter dat Doctor Fuego niet alleen geniepig toch een stripfanaat is, maar ook nog eens tot over zijn oren verliefd is op de stripfiguur Natasja.

De voorstelling gaat door op zaterdag 3 maart om 10 uur in de bib van Dessel. Kinderen uit het 2de, 3de en 4de leerjaar zijn welkom. De inkom is gratis. Bij de jeugdboekenmaand hoort ook een leuke wedstrijd. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen door opdrachten in de bib op te lossen. Net zoals elk jaar zijn er veel leuke prijzen te winnen. Je wedstrijdformulier vind je aan de balie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER