Natalia© BELGA

Natalia doneerde ingevroren eicellen: “Beste daad van mijn leven”

Natalia heeft enkele jaren geleden een aantal eicellen laten invriezen, die ze inmiddels gedoneerd heeft. Dat vertelde de 43-jarige zangeres woensdag op Radio 2.

jvh
Bron: Radio 2

“Ik heb enkele jaren geleden vijftien eicellen laten invriezen”, antwoordde Natalia op de vraag welke goede daad ze ooit al gesteld had. “Op advies van een vriendin, voor als ik geen partner zou vinden maar toch kinderen zou willen.” Dat bleek uiteindelijk niet nodig: Natalia leerde in 2018 haar huidige partner kennen, het koppel heeft inmiddels twee kinderen.

LEES OOK. Natalia reageert tijdens eerste optreden op heisa na ‘Astrid en Natalia: back to reality’: “Amai, dat was nogal een week hè”

Daarom besliste Natalia om de ingevroren eicellen te doneren aan iemand die geen kinderen kan krijgen. “Ik heb lang nagedacht over wat ik met die eitjes moest doen, maar uiteindelijk is het doneren ervan de beste daad van mijn leven geweest.” Al is de kans klein dat we over een paar jaar een nakomeling van Natalia op een Belgisch podium zien. “Ik heb in het contract duidelijk laten vastleggen dat er geen Belgen tussen mogen zitten. Ik heb gezegd dat ik niet hoef te weten waar ze zijn of wie ze zijn.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER